Waarom ‘Startup Accelerator As A Service’?

Waarom ‘Startup Accelerator As A Service?’.

‘Het selecteren en opzetten van succesvolle startups & scale-ups met een ‘wasstraat-benadering’ werkt al 21 jaar niet’.

Is het u ook opgevallen dat het resultaat van al die standaard ‘accelerator programma’s’ en ‘innovatie centra’ bij veel grote organisaties vaak niet zo groot is? Samen met een aantal professionele partners hebben we de afgelopen 21 jaar gezien dat er door grote organisaties veel geld, tijd en energie is gestopt is vaak kansloze ideeen en projecten. Goed voor je imago en voor je PR, maar vaak met weinig tot geen concreet meetbaar resultaat voor je organisatie. Of in ieder geval te weinig roi.

Daarom hebben we samen met een aantal van onze klanten een heel ander disruptief concept ontwikkeld. Met als doel succesvolle ondernemingen neer te zetten en er als grote organisatie zelf ook van te leren om je interne ondernemerschap te bevorderen.

Onze unieke waardepropositie.

Samen met u ontwerpen en runnen we een modulair in-company Startup Accelerator Programma in lijn met uw doelstellingen, uw behoeften en uw budgetten. Inclusief blended learning leermodules, persoonlijk advies, training en mentoring en interne en externe communicatie en marketing. Allemaal met ons eigen bewezen materiaal in het Nederlands uit ‘Geld verdienen met jezelf’ en ‘Kan het vliegen?’ en het nieuwe boek van Tony.

De oplossing.

U kunt kiezen uit een scala van activiteiten, leervormen en modules. Wat voorbeelden:

– Idee-selectie.
– Startup selectie.
– Selectie en training van mentoren.
– Ontwerp en organisatie van blended learning programma’s.
– Co-design en runnen van het programma.
– Interne kennisdeling en kennisborging (‘de Lerende Organisatie’)
– Interne en externe online & offline marketing campagnes.

‘We willen dat u succesvol bent, want dan zijn wij dat ook’.

Na de intake gebruiken we een simpel keuzemenu om u zelf te laten beslissen wat u zelf wilt doen, wat u samen wilt doen en wat u door ons wilt laten uitvoeren.

Interesse? Bel of WhatsApp me vandaag op 06-34387806 of stuur me hier een email, vraag om de Nederlandstalige brochure en laten we snel afspreken.

p.s.
Als je geen Nederlandstalige blogs, nieuws en aanbiedingen wilt missen, bookmark dan deze categorie en volg me op Twitter op @ideetotstartup, op LinkedIn hier en op Facebook hier over ‘Kan het vliegen?’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.