Waarom ‘Startup Accelerator As A Service’ ook volledig in het Nederlands kan?

Waarom ‘Startup Accelerator As A Service’ ook volledig in het Nederlands kan?

Een van de belangrijkste tips die ik al 30 jaar aan starters, startups & scale-ups geef is ‘zorg dat je je onderscheidt van anderen’. En daarom is het ook ‘een beetje dom’ om al het onderwijs in Nederland over en rond ondernemerschap en startups en scale-ups in het Engels te doen en daarvoor Engelse boeken en methodes te gebruiken. Nederland is toch geen U.K. of de V.S.?

Die les hebben we al 30 jaar geleden geleerd in de Financiele Sector! Aangezien veel lezers en andere klanten heel tevreden zijn met ‘Geld verdienen met jezelf’ en met ‘Kan het vliegen? Van idee tot succesvolle startup’ waaronder een aantal hogescholen, gaan we samen met professionele en zeer ervaren experts op de verschillende terreinen rustig door met het schrijven van Nederlandstalige boeken, met Nederlandse voorbeelden en met Nederlandstalig lesmateriaal dat we samen met ondernemers bij hogescholen samen ontwerpen en doorontwikkelen.

Alles rond ‘Startup Accelerator As A Service ook in het Nderlands.

Veel van de interne ondernemers bij grote klanten begrijpen dat ze zich op deze manier van anderen kunnen onderscheiden; van al die grote ‘me-too’ organisaties die en masse ‘Lean Startup’, ‘The Startup Way’ en business model canvas gebruiken. En dat willen we ook graag.

Onze missie: ervoor zorgen dat onze klanten zich kunnen onderscheiden van anderen en zo beter, sneller en goedkoper succesvol kunnen worden.

Interesse? Bel of WhatsApp me vandaag op 06-34387806 of stuur me hier een email, vraag om de Nederlandstalige brochure en laten we snel afspreken.

Tony

p.s.
Als je geen Nederlandstalige blogs, nieuws en aanbiedingen wilt missen, bookmark dan deze categorie en volg me op Twitter op @ideetotstartup, op LinkedIn hier en op Facebook hier over ‘Kan het vliegen?’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.